Företagslån till e-handlare

Företagslån till din webbshop. Låna upp till 3 000 000 kr för att förbättra din likviditet, göra nya inköp eller marknadsföring

E-handeln växer snabbt i Sverige och övriga världen vilket i många fall innebär att investeringar krävs för att hinna med i utvecklingen. Som e-handlare behöver du bland annat en välfungerande hemsida, ett lager samt varor att sälja. För detta kan du använda ett företagslån som finansiering och detta går snabbt hos oss på Aros Kapital.

Vad kan ett företagslån användas till i din e-handel eller webbshop?

Givetvis kan ett företagslån användas till många olika saker och som företagare vet du själv bäst vad pengarna bör användas till i just ditt bolag. Några exempel på vad ett företagslån kan användas till inom e-handel listas nedan:

  • Lager till varor
  • Varor att sälja inför en säsongstopp
  • Utveckling av hemsida
  • Personal
  • IT-säkerhetsinvesteringar
  • Ny hemsida
  • Marknadsföring i sociala medier

Vilken typ av e-handlare kan ansöka om företagslån?

På Aros välkomnar vi alla typer av e-handlare och du kan därför få ett företagslån oberoende av om du säljer skor eller sten. Vi erbjuder även bra företagslån till både små och stora e-handelsföretag så tveka inte på att höra av dig till oss. Både enskilda firmor och aktiebolag kan ansöka om företagslån på Aros.

företagslån e-handel webbshop webbbutik

Vilken ränta får jag på mitt företagslån?

Vilken ränta du får på ditt lån beror på flera saker. Dels spelar ditt företags historik roll men även din egen ekonomi och andra delar som betraktas som viktiga för ditt företags kreditvärdighet kan påverka. E-handelsföretag kan dock ofta växa snabbt och därför värderar vi inte bara företagets historik. Lånet behöver vanligtvis säkerheter i form av borgen.

Hur ansöker jag om ett företagslån till min e-handel?

Att ansöka om ett företagslån på Aros Kapital är superenkelt. För våra lån Företagslån Direkt ger vi dig en låneoffert direkt – självklart utan någon kostnad eller krav på dig. När du valt att gå vidare med lånet signerar du det smidigt med ditt BankID.

Vi erbjuder naturligtvis kostnadsfri förtidslösen av lånet vilket innebär att du enbart betalar för den tid du lånar pengarna. Aros har en av marknadens ledande villkor och priser. Tveka inte att höra av dig till oss med dina frågor eller din ansökan.

Företagslån upp till 500 000 kr

Aros gör det enklare för småföretag att låna pengar för att växa, utöka eller förändra. Vår digitala ansökan tar ett par minuter, och du får svar på din låneoffert direkt. Nu även med EU-stöd vilket medför lägre ränta och ett begränsat borgensåtagande om endast 20 %.

Företagslån upp till 3 000 000 kr

Aros gör det enklare för småföretag att låna pengar för att växa, utöka eller förändra. Vår digitala ansökan tar ett par minuter, och du får svar på din låneoffert direkt.

LET'S GROW YOUR BUSINESS