Artiklar


Lär dig mer om företagslån, fakturaköp, leasing och företagande

Här samlas tips, nyheter och inspiration för småföretagare – allt för att göra dig förberedd på nästa finansiering.

Företagslån

På Aros Kapital fokuserar vi helt på företagsfinansiering och på att hjälpa företagare som du att växa här och nu. Tack vare vår expertis och våra effektiva system kan vi göra helt andra – och mycket snabbare – bedömningar än våra traditionstyngda branschkollegor när du ansöker om ett företagslån.

Fakturaköp

När du säljer dina fakturor till oss får du betalt direkt och vi tar hela kreditrisken, oavsett om det är en inhemsk faktura, en exportfaktura eller en faktura ställd till en privatperson.
Att vi tar hela kreditrisken är en viktig skillnad mot vad de flesta av våra konkurrenter erbjuder, som endast tar över en del av kreditrisken. När du har sålt en faktura till oss är affären klar och du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Leasing

Vissa leasar ut bilar. Andra leasar ut mobiler. Vissa riktar sig mot jordbruksföretag. Andra specialiserar sig på kontorsmaterial. Hos oss kan du leasa allt som går att leasa. Vi kan leasing!

Sparkonto

Oavsett om du är privatperson eller företagare kan du spara tryggt och förmånligt hos oss på Aros. Vi erbjuder flera olika sparkonton så att du ska hitta ett som passar just dig.