Fakturaköp för Gaseller


FINANSIERA DINA FAKTUROR HOS AROS

Fakturaköp ska vara enkelt, flexibelt och kostnadseffektivt. På Aros betalar du därför bara för det du nyttjar vilket innebär att istället för långa löptider och uppläggningsavgifter arbetar vi med en enklare modell: administrationsavgift per hanterad faktura och en kreditavgift, vilket är ett procentvärde av fakturans totalbelopp. Du kan med Aros fakturaköp välja att sälja en faktura eller hela reskontran därefter sköter vi administrationen och uppföljningen så att du kan fokusera på verksamheten, inte på likviditeten.

ENKELT ATT KOMMA IGÅNG

  • Signering med BankID
  • Ingen bindningstid
  • Ingen uppläggningsavgift
  • Inga fasta kostnader
  • Ingen årsavgift

Aros stöttar i tuffa tider

Vi tycker att finansiering skall vara personlig, snabb och flexibel. Med andra ord enkelt

Sveriges Gaseller och tillväxtbolag behöver bättre framtidsförutsättningar för att fortsätta växa. För att ansöka om fakturaköp krävs endast ett telefonsamtal eller ett e-mail, resten sköter vi.

På Aros är vi experter på företagsfinansiering för små och medelstora företag. Vi älskar tillväxt och relationer. Med oss som långsiktig partner skapar vi tillsammans de förutsättningar du behöver för att lyckas.

Jagar du något större? Hör av dig till oss så ser vi till att ta fram en finansieringslösning som passar just dina önskemål och förutsättningar.

Hoppas vi hörs!
Med vänliga hälsningar
Aros Kapital