Vad kan vi hjälpa dig med?

Kontakta oss på 031-83 36 70 så hjälper vi dig

Företagslån

Vi är småföretagarnas kreditgivare som hjälper dig att växa utan att vänta
Kontakta oss om företagslån

På Aros Kapital fokuserar vi helt på företagsfinansiering och på att hjälpa företagare som du att växa här och nu. Tack vare vår expertis och våra effektiva system kan vi göra helt andra – och mycket snabbare – bedömningar än våra traditionstyngda branschkollegor när du ansöker om ett företagslån.

MED AROS PÅ KARTAN FÅR DE TRADITIONELLA BANKERNA SE UPP.

RVLNT
Läs mer

Företagslån för tillväxt

På Aros får du en partner som bara arbetar mot företag, där vi själva är entreprenörer i grunden. Våra anställda är experter på små- och medelstora företag och vi förstår att du behöver snabba svar när du ska expandera eller investera. Därför erbjuder vi företagslån med kort handläggningstid och enkla processer som bland annat möjliggör:

  • Orderfinansiering
  • Fastighetsfinansiering
  • Bolagsförvärv
  • Nyanställningar
  • Uppbyggnad av lagersaldo

Långa och sunda relationer

Vi har kreditmarknadstillstånd från Finansinspektionen och följer alltid deras regler och villkor. Och till skillnad från många konkurrenter tänker vi långsiktigt. Vi vill ha en lång och sund relation med dig som kund. Därför ska inte våra företagslån fungera som konstgjort andning åt företag i kris – de ska hjälpa dig att utvecklas.

Vi vill bli din partner och kan anpassa villkoren efter dina omständigheter. Vi accepterar de flesta typer av säkerhet, till exempel företagsinteckningar och pantbrev i fastigheter. Om du vill sänka priset ytterligare godtar vi även borgen.

Hur mycket kan man låna?

Vi har inga generella beloppsbegränsningar, när det kommer till våra företagslån, utan gör en individuell prövning av din låneansökan.
Vi strävar dock alltid efter att bibehålla en sund riskbild och långvariga relationer med våra kunder. Därför erbjuder vi endast företagslån om vi är trygga med låntagarens möjlighet att betala amortering och ränta.

E-Lån

E-Lån är vår tjänst för dig som vill låna en mindre summa snabbt. Du kan låna upp till 1 000 000 kronor, få besked direkt och tillgång till beviljad lånesumma inom 1 bankdag.