Vad kan vi hjälpa dig med?

  Kontakta oss på 031-83 36 70 så hjälper vi dig

  Inkasso

  Få skräddarsydda lösningar, personlig service och professionell hantering
  Kontakta oss

  På Aros tror vi på innovation och utveckling. Därför har vi tagit fram ett eget system för inkasso som våra utvecklare kan anpassa efter ditt företags system och önskemål. Det gör att vi kan hantera stora volymer av inkassoärenden på ett snabbt, enkelt och effektivt sätt. Men du behöver inte vara storföretagare för att dra nytta av våra inkasso system och vår expertis. Vi är specialister på finansiella lösningar för små- och medelstora företag och kan som inkassobolag hjälpa dig oavsett antal inkassoärenden.

  MED AROS PÅ KARTAN FÅR DE TRADITIONELLA BANKERNA SE UPP.

  RLVNT
  Läs mer

  Personlig service och hantering av inkasso

  Att driva in pengar är en sak. Att göra det på ett professionellt sätt som bygger relationer är en helt annan. Våra medarbetare har stor erfarenhet av inkassoprocessen, de ger dig personlig service och hanterar alla ärenden på ett affärsmässigt sätt. Du kan bibehålla en god kundrelation, samtidigt som du får dina pengar.

  Vad innebär inkassotjänsten?

  I de fall dina fakturor eller fordringar förfaller och din kund inte betalar är det en bra idé att låta oss sköta processen med inkasso.

  På Aros erbjuder vi dig en enkel och professionell inkassotjänst som gör att du slipper jaga betalningar eller lägga tid och resurser på krångliga juridiska processer.

  Utöver våra inkassotjänster erbjuder vi även hjälp med snabba partsdelgivningar, konkursanmaningar och konkursansökningar. Aros Kapital, inget vanligt inkassobolag…