Vad kan vi hjälpa dig med?

  Kontakta oss på 031-83 36 70 så hjälper vi dig

  Inkasso

  Få skräddarsydda lösningar, personlig service och professionell hantering av er inkasso
  Kontakta oss

  Inkasso

  På Aros tror vi på innovation och utveckling. Därför har vi tagit fram ett eget system för inkasso som våra utvecklare kan anpassa efter just ditt företags system och specifika önskemål. Bra IT-system gör att vi kan hantera stora volymer av inkassoärenden på ett snabbt, enkelt och effektivt sätt för våra befintliga fakturaköpskunder.

  Personlig service och hantering av inkasso

  Att driva in pengar är en sak. Att göra det på ett professionellt sätt som bygger relationer är en helt annan. Våra medarbetare har stor erfarenhet av inkassoprocessen, de ger dig personlig service och hanterar alla ärenden på ett affärsmässigt sätt. Du kan bibehålla en god kundrelation, samtidigt som du får dina pengar.

  Vad innebär inkassotjänsten?

  I de fall dina fakturor eller fordringar förfaller och din kund inte betalar är det en bra idé att låta oss sköta processen med inkasso, detta kan du som befintlig fakturaköpskund lägga till som en extra tjänst i ditt avtal.

  På Aros erbjuder vi dig som befintlig kund en enkel och professionell inkassotjänst som gör att du slipper jaga betalningar eller lägga tid och resurser på krångliga juridiska processer.