Partnerskap

Väx tillsammans med Aros Kapital!

Väx tillsammans med Aros Kapital!

Vi älskar att göra nytta för våra kunders affärer och vårt jobb handlar just om det. Att erbjuda en snabb, enkel och personlig helhetslösning inom företagsfinansiering som löser det krångliga, svåra och omständliga. Oavsett vilken utmaning det handlar om.

Idag samarbetar vi med flera olika partners som likt oss sätter människan i fokus framför siffror och decimaler. Vi på Aros tycker att det är grunden till ett bra samarbete.

För oss handlar partnerskap om transparens, långsiktighet och ömsesidig respekt. Med oss samarbetar man för att man vill det – inte för att man måste.

Är du vår nästa partner?

Låt oss växa tillsammans – hör av dig till oss när det passar dig.

”För oss på JIF Partner har det varit viktigt att ha partners som står upp för de värden som vi vill förmedla åt våra kunder såsom schyssta villkor, nytta och konkurrenskraftiga erbjudanden tack vare vårt täta partnerskap med Aros Kapital har vi kunnat leverera dessa värden inom factoring och lån sen starten.”

Pierre Holt-Busk, ägare
JIF Partner
Mobile: 0709–69 46 19
www.jifpartner.se

”Vi har sedan ett antal år ett nära samarbete med Aros rörande olika finansieringslösningar till våra kunder. Vi får snabb och kompetent handläggning oavsett om det rör sig om ett mindre lån eller förvärvskrediter på 10 Mkr. De arbetar hårt för att effektivisera och digitalisera sina lösningar vilket är väldigt positivt.”

Mikael Issa, finansieringsrådgivare, redovisningskonsult
Telnr: 070-9430676
mikael.issa@jwk.se