Aros är snabbfotade, flexibla och kompetenta.
Zmarta

Zmarta

Aros utvecklingsavdelning ligger verkligen i framkant och det har fungerat utmärkt att arbeta med deras egenutvecklade system.

Bakom varumärket Zmarta står Zmarta Group som grundades 1999 under namnet Bolåneservice, med visionen att bli bäst på lån. Idag är vi över 200 medarbetare som hjälper kunder i fyra länder att hitta de bästa alternativen för sina pengar, oavsett om det gäller lån, försäkring, sparande eller kreditkort. Fram till idag har vi fokuserat på privatmarknaden men genom vårt samarbete med Aros har vi breddat vårt erbjudande till att också omfatta tjänster för småföretagare.

Aros är snabbfotade, flexibla och kompetenta.

Många av våra befintliga kunder är egenföretagare så det var ett naturlig steg att bredda vårt tjänsteutbud med företagslån. Eftersom vi ligger långt fram när det gäller digitala kundlösningar ville vi hitta en samarbetspartner som kunde matcha oss där, och därför blev Aros ett logiskt val. Aros utvecklingsavdelning ligger i framkant i sitt arbete och det har fungerat utmärkt att jobba med deras egenutvecklade system.

Vi är väldigt nöjda med hur samarbetet har fungerat. Aros är snabbfotade, flexibla och kompetenta. Vi är framför allt glada över samarbetet med deras utvecklingsavdelning. Trots att projektmedlemmarna från Aros och Zmarta suttit utspridda på olika orter har vi kunnat ha ett nära, konstruktivt och strukturerat arbetssätt tillsammans. Idag kan man se frukten av vårt samarbete på zmarta.se

Zmarta-Group_logo_Lila_RGB-1-300x108