Med Aros på kartan får de traditionella bankerna se upp.
RLVNT

RLVNT

Aros är vår totala samarbetspartner när det gäller den finansiella biten. Vi har kort och gott ersatt banken med Aros.

Vi är ett ungt, entreprenörsdrivet företag med en passion för träning, hälsa och sportteknologi. Vi växer snabbt och tack vare Aros effektiva och okomplicerade företagslån och factoringtjänster kan vi fortsätta att utvecklas utan att behöva vänta.

Vårt samarbetet med Aros inleddes när vi sökte efter en ny factoringpartner senvåren 2015. Vi hade möten med både banker och andra factoringbolag men via ett tips kom vi i kontakt med Aros, som senare visade sig vara en perfect match för oss.

Med Aros på kartan får de traditionella bankerna se upp. På riktigt!

Aros har blivit vår totala samarbetspartner när det gäller hela den finansiella biten, vi har kort och gott ersatt banken med Aros. Idag har vi endast banken som en transaktionsplats för betalningar. Allt annat löser vi via Aros.

Banker har hamnat hopplöst efter. Idag har ett snabbväxande bolag som RLVNT svårt att ha ett fungerande samarbete med en traditionell bank. De kan inte hantera vår tillväxtkurva och i en värld med snäva kast är snabba beslut helt avgörande. Vi kan inte vänta på ett beslut som ska tas upp i ett hemligt kreditråd som de har en gång i månaden. Så med Aros på kartan får de traditionella bankerna se upp. På riktigt!