RLVNT

Vi är ett ungt, entreprenörsdrivet företag med en passion för träning, hälsa och sportteknologi. Vi växer snabbt och tack vare Aros effektiva och okomplicerade företagslån och factoringtjänster kan vi fortsätta att utvecklas utan att behöva vänta.

Vårt samarbetet med Aros inleddes när vi sökte efter en ny factoringpartner senvåren 2015. Vi hade möten med både banker och andra factoringbolag men via ett tips kom vi i kontakt med Aros, som senare visade sig vara en perfect match för oss.

Björk Hair

På Björk Hair tillverkar och säljer vi miljövänliga hårprodukter. Som en mindre spelare måste vi fokusera 100 % på vår egen försäljning och vi använder Aros som helhetslösning för bland annat factoring och inkasso.

Zmarta

Bakom varumärket Zmarta står Zmarta Group som grundades 1999 under namnet Bolåneservice, med visionen att bli bäst på lån. Idag är vi över 200 medarbetare som hjälper kunder i fyra länder att hitta de bästa alternativen för sina pengar, oavsett om det gäller lån, försäkring, sparande eller kreditkort. Fram till idag har vi fokuserat på privatmarknaden men genom vårt samarbete med Aros har vi breddat vårt erbjudande till att också omfatta tjänster för småföretagare.