Jobba hos oss

Vi är ett entreprenörsdrivet företag som utmanar en traditionstyngd bransch. För att trivas hos oss ska du gilla högt tempo, brinna för att vinna och vara en positiv person som älskar utmaningar.

Lediga tjänster

Aros Kapital är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder finansiella tjänster och vi söker alltid efter branschens bästa talanger och kunnigaste experter. Men vi söker också dig som kan tillföra något extra inom områden som it, webbutveckling och sälj. Vi värdesätter en stark personlig drivkraft och en inställning att allt är möjligt. I utbyte får du vara med när finansbranschens mest spännande företag fortsätter att expandera och förändra en hel bransch.

UTVECKLARE SOM VILL FÖRÄNDRA BRANSCHEN

Heltid | Löpande rekrytering

För Aros Kapital är IT en stor konkurrensfördel. IT-systemen är helt centrala för att vi ska kunna leverera klockrena produkter och tjänster till våra kunder.

Vi på IT är ett litet, tight och effektivt team som ansvarar för allt från serverhårdvara till webbutveckling. Vi styr själva hur vi arbetar och vi planerar, kravsamlar och samordnar med resten av bolaget för att kunna göra stor skillnad och leverera riktigt mycket nytta på kort tid.

Som utvecklare ansvarar vi självklart för allt som har med våra system att göra, men vi är också väldigt inblandade i att forma arbetsprocesserna på bolaget så att vi på Aros jobbar smartare och mer automatiserat än våra konkurrenter.

För att kunna hålla högt tempo i utvecklingen krävs bra kvalitet på systemen. Parprogrammering, automatiserade tester och läsbar kod är en självklarhet. Vi har en slimmad deployprocess så att vi kan lägga tid på roligare saker, som att koda 🙂

På Aros värdesätts personlig drivkraft och ger man det lilla extra får man mycket tillbaka. Jobbar du hos oss kommer du vara omgiven av kollegor som vill vara riktigt duktiga på sitt jobb.

Det går bra för Aros och vi har mycket att göra, därför behöver vi din hjälp. Vill du hitta lösningar och skriva kod som gör skillnad har du kommit helt rätt!

// Utvecklingsteamet på Aros

Placeringsort: Örebro eller Göteborg

Tekniker:

  • .NET, C#
  • ASP.NET MVC / WebAPI
  • TypeScript
  • Entity Framework
  • SQL Server

Intresserad? Kontakta oss på it@aroskapital.se