Jobba hos oss

Vi är ett entreprenörsdrivet företag som utmanar en traditionstyngd bransch. För att trivas hos oss ska du gilla högt tempo, brinna för att vinna och vara en positiv person som älskar utmaningar.

Lediga tjänster

 

Aros Kapital är ett finansbolag med kreditmarknadstillstånd och är anslutna till Riksgäldens insättningsgaranti. Vi erbjuder finansiella tjänster inom företagslån, fakturaköp, leasing, inkasso och juridik. Aros Kapital omsatte under 2020 över 355 miljoner kronor med ett resultat på 101 miljoner före skatt.

Vill du jobba på ett tillväxtbolag med snabba fötter som värdesätter entreprenörskap, innovation och stark personlig drivkraft? Vår inställning är att allt är möjligt. I utbyte får du vara en del av ett spännande företag i finansbranschen som fortsätter att expandera och förändra branschen.


Är du affärsmässig, driven, en fena på att organisera och strukturera, en problemlösare i världsklass som alltid ligger steget före?

Tjänst: VD-assistent

Vi på Aros Kapital är proffs på finansiella tjänster till företag såsom krediter, fakturaköp, leasing och inkasso. Aros Kapital omsatte under 2020 ca 355 miljoner kronor med ett resultat på ca. 100 miljoner före skatt och vi befinner oss i ett expansivt skede med en förändring av branschen i sikte. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Oslo, Örebro och London och till skillnad från bankerna drivs vi av entreprenörskap och innovation med intention att attrahera de absolut bästa medarbetarna på marknaden. Vi som arbetar här är ett relativt ungt gäng som gemensamt är drivna och engagerade och som arbetar i högt tempo för att uppnå resultat, utveckling och framåtrörelse. För att trivas här bör du vara likasinnad och drivas av passion, lust och glädje.

Vi söker dig som vill axla rollen som VD-assistent med utgångspunkt i Göteborg då vår nuvarande stjärna Sophia snart lämnar oss för en ny, spännande fas i livet.

Arbetsbeskrivning

Rollen som VD-assistent är en nyckelfunktion då den möjliggör de bästa av förutsättningar för bl.a. vår VD, ledning och styrelse. Inom ramen för denna funktion kan du förvänta dig en bred, varierande och föränderlig roll där ditt arbete bl.a. består av att planera och hantera mejl, kalender, resor samt övriga aktiviteter och åtaganden. Det är du som organiserar, sammanställer och protokollför möten och som supporterar ekonomifunktionen när det kommer till viss fakturahantering och administration. Därutöver organiserar du konferenser och företagsaktiviteter samt hanterar VD:s privata förehavanden som t.ex. fakturor, inköp, däckbyten etc.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som VD-assistent har du några års erfarenhet från liknande arbete samt eftergymnasial utbildning som är relevant för tjänsten. Vi förutsätter att du har goda språkkunskaper i svenska och engelska och att du behärskar Excel, Word, Powerpoint och Outlook. För dig är hög integritet och arbetsmoral naturligt för att kunna arbeta på ett strukturerat och självständigt sätt och leverera bästa möjliga service. Sannolikt är du en lösningsorienterad person som är duktig på att prioritera och komma i mål med uppgifter.

Du skulle beskriva dig som en social person med ett proaktivt förhållningssätt och betraktar dig som något av en multitalang med hänvisning till din kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper. Vi tror att du har en önskan om att ingå i ett sammanhang där dina professionella och personliga preferenser kommer till sin fulla potential och att du liksom vi strävar efter utveckling och växande i en miljö där laget går före jaget.

Vad erbjuder Aros dig?

Du erbjuds ett spännande arbete i en dynamisk och fartfylld miljö med möjlighet att bygga en egen plattform med frihet under ansvar i en kontext där människor och prestationer uppmärksammas och premieras. Vi erbjuder dig möjligheten att bli en viktig spelare i vårt lag där din insats och bidrag är av största vikt. Vi vill bjuda in dig till vår framgångsresa där du kommer att åtnjuta aktiviteter som främjar Aros-andan i form av gemenskap, trivsel och hälsa. Utöver det välkomnar vi dig till nybyggda lokaler i Gårda Vesta där du från 26:e våningen ges möjlighet att arbeta med en vidunderlig utsikt över staden Göteborg.

Start

Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Aros Kapital med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Celestian på telefonnummer 076-002 69 11 eller cecilia.celestian@jurek.se. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR.

Läs mer här


Part-Time Intern at Aros Kapital Limited

Are you an analytical, driven, and unpretentious person with a remarkable interest for finance? Are you studying your final years in finance/economics and dream about joining a fast-growing entrepreneurial finance company who believes in innovation, flexibility, and bespoke solutions? Aros Kapital is now looking for an ambitious student who can work part-time in Gothenburg (alternative Stockholm) with the chance of getting an extension to a fulltime contract in London after graduation.

Aros Kapital is a challenger bank focused on B2B funding solutions. Established in Sweden, Norway, and the UK, with offices in Gothenburg, Stockholm, Örebro, Oslo and London, Aros strive to be the lender of choice for aspirational businesses. Aros has built a scalable platform and is ready to take on new geographies and segments. As a fast-growing, investor-backed, entrepreneurial business, we appreciate the challenges growing companies face and what it takes to build and grow a successful business. As such, speed, certainty, and good service combined with smart solutions for customers’ needs are key pillars within the Aros Kapital organisation. We are a team with strong work ethic and personal drive and keep expanding in the industry. Aros offer endless opportunities.

You will be positioned in Gothenburg (or Stockholm) 2-3 days a week helping with administrative tasks for the UK business. You will be able to take part of the growing customer portfolio, learn about compliance and KYC, be responsible for ongoing monitoring of risk performance and perform credit analysis. You will have the opportunity of being involved and contributing to numerous aspects of the business and assisting in various tasks as we are in a growing phase.

We are looking for a candidate with 1-2 years left of studies, with a strong interest in finance and proven understanding of fundamental corporate finance analysis techniques, and financial products. You have strong verbal and written communication skills in English, excellent quantitative skills, an eye for details, and the ability to interact and build links with people. You also have good knowledge in MS office, particularly excel and PowerPoint. Previous experience in the finance industry is preferable.

Welcome to a fast-paced growth company that values entrepreneurship, innovation, and a strong community.

Please send your CV and personal letter to: info@aroskapital.co.uk

 


Är du juridikstudent och vill utmana dig själv i en välmående bransch med högt tempo?

Tjänst: Legal Assistant

Beskrivning av rollen
I rollen som Legal Assistent så kommer du få agera brett och varierande och du kommer arbeta nära såväl Head of Legal som Head of Compliance. Med hänsyn till Aros verksamhet så uppstår varierande frågeställningar av olika komplexitet löpande. Under ledning av kompetent personal kommer du få utföra kvalificerat juridiskt arbete vars komplexitet ökar i takt med din kompetens och insats.

Din bakgrund
Vi tror att du idag är en juriststudent som går termin 5 eller högre och har ett intresse för juridik med en affärsmässig- och finansiell koppling. Ditt intresse är dock sekundärt i förhållande till en ödmjuk inställning, analysförmåga och ansvarstagande.

Vad vi erbjuder dig
Aros erbjuder dig unik arbetslivserfarenhet, stimulerande arbetsmiljö och potentiell chans till vidare anställning efter examen. Om du motiveras av att ta ansvar och arbeta i god gemenskap kommer du att trivas utmärkt.

Tillträde: Omgående.
Omfattning: 10-20 timmar per vecka.
Ersättning: Enligt överenskommelse.

Din ansökan
Låter det här intressant? Ansök till info@aroskapital.se med CV och personligt brev. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Axel Wilhelmsson på axel@aroskapital.se.

Sista ansökningsdatum 31/10.

 


UTVECKLARE SOM VILL FÖRÄNDRA BRANSCHEN

Heltid | Löpande rekrytering

För Aros Kapital är IT en stor konkurrensfördel. Våra egenutvecklade system är helt centrala för att vi ska kunna leverera marknadsledande produkter och tjänster till våra kunder.

Utvecklingteamet är litet, tight och effektivt. Vi styr själva hur vi arbetar och vi planerar, kravsamlar och samordnar med resten av bolaget för att kunna göra stor skillnad och leverera mycket nytta på kort tid.

Som utvecklare ansvarar vi självklart för allt som har med våra system att göra, men vi är också inblandade i att forma arbetsprocesserna på bolaget så att vi på Aros jobbar smartare och mer automatiserat än våra konkurrenter.

För att kunna hålla högt tempo i utvecklingen krävs bra kvalitet på systemen. Parprogrammering, automatiserade tester och läsbar kod är en självklarhet. Vi har en slimmad deployprocess så att vi kan lägga tid på roligare saker, som att koda 🙂

På Aros värdesätts personlig drivkraft och ger man det lilla extra får man mycket tillbaka. Jobba hos oss och du kommer att vara omgiven av kollegor som vill vara riktigt duktiga på sitt jobb.

Det går bra för Aros och vi har mycket att göra, därför behöver vi din hjälp. Vill du hitta lösningar och skriva kod som gör skillnad har du kommit helt rätt!

// Utvecklingsteamet på Aros

Placeringsort: Örebro eller Göteborg

Tekniker:

  • .NET, C#
  • ASP.NET MVC / WebAPI
  • TypeScript
  • React
  • Entity Framework
  • SQL Server
  • Git
  • Visual Studio 2019 / Jetbrains Rider

Intresserad av att jobba hos oss? Kontakta oss på it@aroskapital.se

 


 

LEGAL COUNSEL

I din roll som Legal counsel hos Aros Kapital kommer du att stötta affärsverksamheten i ett brett spektrum av juridiska frågor.

Som person gillar du utmaningar och har lätt för att skapa förtroenden. Vi erbjuder dig en plats ett team som vill åt samma håll, på ett bolag i stark tillväxt!

Läs mer och ansök här