Jobba hos oss

Vi är ett entreprenörsdrivet företag som utmanar en traditionstyngd bransch. För att trivas hos oss ska du gilla högt tempo, brinna för att vinna och vara en positiv person som älskar utmaningar.

Lediga tjänster

 

Aros Kapital är ett finansbolag med kreditmarknadstillstånd och är anslutna till Riksgäldens insättningsgaranti. Vi erbjuder finansiella tjänster inom företagslån, fakturaköp, leasing, inkasso och juridik. Aros Kapital omsatte under 2018 över 158 miljoner kronor med ett resultat på 59 miljoner före skatt.

Vill du jobba på ett tillväxtbolag med snabba fötter som värdesätter entreprenörskap, innovation och stark personlig drivkraft? Vår inställning är att allt är möjligt. I utbyte får du vara en del av ett spännande företag i finansbranschen som fortsätter att expandera och förändra branschen.

 

FACTORINGHANDLÄGGARE

Heltid | Göteborgskontoret

Som factoringhandläggare kommer du att bli en del av ett team bestående av 6 st. drivna kollegor. Kulturen på Aros Kapital präglas av stark entreprenörskänsla och ambition. Du erbjuds stora möjligheter att själv påverka ditt arbete och uppmanas att komma med egna initiativ och förbättringsförslag.

Som factoringhandläggare är du i daglig kontakt med Aros Kapitals kunder och kommer själv att successivt få ansvara för ca 100 kunder. Du kommer att få hantera delar av kreditprocessen, vilket bl.a. innefattar reskontrahantering, registrering och finansiering av fakturor och kreditbedömningar. Rollen innebär framför allt ett stort fokus på kundvård och goda kundrelationer.

I rollen kommer du till exempel att:

 • Hantera fakturor.
 • Ha en tät kunddialog och återkoppla inom angivna deadlines.

Tjänsten passar dig som vill ha frihet under ansvar och vill bli belönas och utvecklas efter prestation.

Som person är du inte rädd för att ta egna beslut eller komma med egna initiativ. Du ser vikten av ett professionellt bemötande gentemot såväl kunder som kollegor samtidigt som du sprider energi och positivitet. Vidare ser vi att har en lösningsorienterad inställning och trivs med att arbeta i ett högt tempo, vilket kan förekomma då du ofta kommer att ha tighta deadlines gentemot dina kunder.

Lär mer och ansök här

Vi ser fram emot din ansökan


TIMANSTÄLLD

Timanställd | Göteborgskontoret

Studerar du och vill få mer erfarenhet inom ekonomi? – då passar denna tjänst dig utmärkt.
Som timanställd på Aros Kapital får du möjligheten att skapa dig erfarenheter och ta del av bred kunskap från fantastiska kollegor.

Du får en varierad arbetsroll och kommer jobba med många olika arbetsuppgifter. En perfekt språngbräda ut i arbetslivet helt enkelt!
Vi ser gärna att du studerar ekonomi eller närliggande områden. Har du erfarenhet inom bank och företagsfinansiering är det meriterande.

Vi söker dig som är social och ansvarsfull, men framför allt är intresserad av att vilja lära sig nya arbetsuppgifter. Tjänstens omfattning är 1-2 dagar i veckan.

Skicka med ditt CV och personliga brev till daniel.h@aroskapital.se

Vi ser fram emot din ansökan

 


CREDIT CONTROLLER

Heltid | Göteborgskontoret

Tjänsten som Credit Controller innebär självständigt administrativt arbete varvat med kreditanalyser, beslut om åtgärder och hantering enligt Aros kreditstruktur och interna styrdokument. Som Credit Controller ansvarar du för att följa upp och kontrollera krediter/affärer i samtliga stadier från propåer till förfall. Rollen är kommunikativ vilket innefattar kontakt med kunder, gäldenärer och övriga avdelningar inom bolaget. Som Credit Controller utgör du i många fall länken mellan de rena affärsavdelningarna, (lån, leasing och factoring), och juridik och inkassoavdelningen.

Kvalifikationer och erfarenhet

 • Utbildning inom ekonomi eller likvärdigt
 • Meriterande med erfarenhet inom finans
 • Flytande i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift
 • 2-5 års arbetslivserfarenhet
 • Goda kunskaper i de olika programmen inom MS Office, framförallt Excel 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är självgående, driven och noggrann med strukturerat arbetssätt. Du är utåtriktad med god social kompetens. Vidare har du en stor känsla för service, kan fatta snabba beslut och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är resultat- och lösningsorienterad och duktig på att kommunicera.

Ansök här

Vi ser fram emot din ansökan!

 


INKASSORÅDGIVARE

Heltid | Göteborgskontoret

Tjänsten som rådgivare innebär ett självständigt administrativt arbete varvat med kreditanalyser, beslut om rättsliga åtgärder och hantering av inkassoprocessen. Rollen är kommunikativ vilket innefattar mycket kontakt med kunder, gäldenärer och myndighet. Inkassoavdelningen hanterar Aros Kapitals samt våra uppdragsgivares förfallna fordringar och är den naturliga förlängningen till vårt produktområde Fakturaköp.

Inkassoavdelningen är i dagsläget ett litet effektivt team som står inför tillväxt och nu söker vi rätt person för resan. Vill du vara med från början och kunna påverka utvecklingen av inkassoavdelningen i en expansiv fas? Vi på Aros värdesätter driv, engagemang och att man ger det lilla extra. Som medarbetare hos oss får du vara en del av ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Vi tror att du som söker är utbildad ekonom eller har likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet inom inkasso eller finans. Vi söker dig som är självgående, driven och utåtriktad med god social kompetens. Vidare har du en stor känsla för service, kan fatta snabba beslut och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är resultat- och lösningsorienterad och duktig på att kommunicera.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning med start så snart som möjligt.

Ansök här

Vi ser fram emot din ansökan!

 


UTVECKLARE SOM VILL FÖRÄNDRA BRANSCHEN

Heltid | Löpande rekrytering

För Aros Kapital är IT en stor konkurrensfördel. IT-systemen är helt centrala för att vi ska kunna leverera klockrena produkter och tjänster till våra kunder.

Vi på IT är ett litet, tight och effektivt team som ansvarar för allt från serverhårdvara till webbutveckling. Vi styr själva hur vi arbetar och vi planerar, kravsamlar och samordnar med resten av bolaget för att kunna göra stor skillnad och leverera riktigt mycket nytta på kort tid.

Som utvecklare ansvarar vi självklart för allt som har med våra system att göra, men vi är också väldigt inblandade i att forma arbetsprocesserna på bolaget så att vi på Aros jobbar smartare och mer automatiserat än våra konkurrenter.

För att kunna hålla högt tempo i utvecklingen krävs bra kvalitet på systemen. Parprogrammering, automatiserade tester och läsbar kod är en självklarhet. Vi har en slimmad deployprocess så att vi kan lägga tid på roligare saker, som att koda 🙂

På Aros värdesätts personlig drivkraft och ger man det lilla extra får man mycket tillbaka. Jobba hos oss och kommer du vara omgiven av kollegor som vill vara riktigt duktiga på sitt jobb.

Det går bra för Aros och vi har mycket att göra, därför behöver vi din hjälp. Vill du hitta lösningar och skriva kod som gör skillnad har du kommit helt rätt!

// Utvecklingsteamet på Aros

Placeringsort: Örebro eller Göteborg

Tekniker:

 • .NET, C#
 • ASP.NET MVC / WebAPI
 • TypeScript
 • Entity Framework
 • SQL Server

Intresserad av att jobba hos oss? Kontakta oss på it@aroskapital.se