Jobba hos oss

Vi är ett entreprenörsdrivet företag som utmanar en traditionstyngd bransch. För att trivas hos oss ska du gilla högt tempo, brinna för att vinna och vara en positiv person som älskar utmaningar.

Lediga tjänster

 

Aros Kapital är ett finansbolag med kreditmarknadstillstånd och är anslutna till Riksgäldens insättningsgaranti. Vi erbjuder finansiella tjänster inom företagslån, fakturaköp, leasing, inkasso och juridik. Aros Kapital omsatte under 2018 över 158 miljoner kronor med ett resultat på 59 miljoner före skatt.

Vill du jobba på ett tillväxtbolag med snabba fötter som värdesätter entreprenörskap, innovation och stark personlig drivkraft? Vår inställning är att allt är möjligt. I utbyte får du vara en del av ett spännande företag i finansbranschen som fortsätter att expandera och förändra branschen.

Affärsutvecklare med IT-ansvar

Heltid | Göteborgskontoret

Vill du jobba på ett tillväxtbolag inom finansbranschen med snabba beslutsvägar som värdesätter entreprenörskap, innovation och stark personlig drivkraft? Gillar du högt tempo, brinner för att vinna och är en positiv person som älskar utmaningar? Vår inställning på Aros Kapital är att allt är möjligt!

Vi söker nu en IT-ansvarig till vår tighta och effektiva IT-organisation. Vill du vara omgiven av kollegor som är riktigt duktiga på sina jobb kommer du att trivas. För Aros är IT en stor konkurrensfördel där din roll kommer att vara helt central för att vi ska kunna leverera högkvalifikativa produkter och tjänster till våra kunder.

Aros samarbetar med Poolia i denna rekrytering. För frågor om tjänsten tveka inte att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Lundkvist (jenny.lundkvist@poolia.se, 0720774415). Urvalsprocessen sker löpande och vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt!

Om tjänsten

Som IT-ansvarig kommer du ha ett brett ansvarsområde med huvudansvar att IT ska vara stabilt och resursoptimalt. Du kommer att samordna och effektivisera IT-organisationen genom att fungera som en nod mellan utvecklarna och supporten. En stor del av ditt uppdrag kommer vara att projektleda, kravställa, prioritera och självstädigt lösa olika ärenden som uppstår i IT-systemen. Baserad på dina programmeringsfärdigheter och personlig drivkraft finns det stora möjligheter att på sikt vidareutveckla rollen för att göra det möjligt för dig att leda projekt inom IT-säkerhet och digitalisering på en strategisk nivå.

Övriga ansvarsområden utan att vara begränsad till är:
– projektleda IT-projekt med externa leverantörer
– driva kontinuerligt säkerhetsarbete
– ansvara för styrdokument och skriva rapporter
– övervaka och göra riskanalyser
– kontaktperson IT på årliga revisioner
– IT budgetering
– säkerställa regelefterlevnad inom IT

Vem är du?

För att trivas på Aros ska du gilla högt tempo, brinna för att vinna och vara en positiv person som älskar utmaningar. Vi värdesätter personliga egenskaper högt och för att vara framgångsrik i rollen som IT-ansvarig söker vi dig som är en effektiv, förändringsbenägen och framgångssträvande problemlösare med initiativförmåga. Rollen innebär många kontaktytor vilket ställer höga krav på stark kommunikation samt kunna planera med helhetssyn och förmåga att anpassa sig. Det är en självklarhet att du är en resultat- och målinriktad person som motiveras av att samarbeta med likasinnade personer. Men, det är minst lika viktigt att du är person med hjärtat på rätt plats som vill vara en del av ett familjärt team.

För att ha rätt förutsättningar i rollen som IT-ansvarig på Aros ser vi gärna att du har några års arbetslivserfarenhet med motsvarande IT ansvar gällande tillgänglighet och drift – tillsammans med en eftergymnasial examen inom datavetenskap eller motsvarande. Du bör ha kännedom av följande produkter/lösningar: ISO27001, Firewall/VPN Global Protect, Windows Server, Hyper-V, Veeam Backup, Replicate, Azure IasS/PaaS, Powershell/(.NET) för automatisering, PowerBI och Microsoft SQL Server. Det är starkt meriterande om du har beprövad programmeringsfärdighet i C#, JavaScript, .NET och webbapplikationer.

Läs mer och ansök här

Vi ser fram emot din ansökan!

FACTORINGHANDLÄGGARE

Heltid | Göteborgskontoret

Aros Kapital är experter på företagsfinansiering för små och medelstora företag. Som en naturlig följd av Aros fantastiska tillväxtresa utökar vi nu teamet av Factoringhandläggare. Vi söker dig som brinner för att alltid leverera förstklassig service, i alla tänkbara situationer. Har du dessutom förmågan att snabbt fatta beslut, kunna prioritera rätt och arbeta i ett högt tempo? Då kommer du att trivas utmärkt i rollen som Factoringhandläggare hos Aros Kapital, där vi med stor passion och ett brinnande engagemang ständigt arbetar för att fortsätta utvecklas framåt.

Arbetsbeskrivning

I din roll som Factoringhandläggare hos Aros Kapital kommer du att ha daglig kontakt med Aros klienter och kunder. I arbetet ingår exempelvis;

– att ha löpande kontakt med Aros norsktalande klienter och kunder per telefon och mejl,
– att hantera reskontra,
– att registrera och administrera fakturor samt kreditbedömningar,
– att vara delaktig i projekt för att utveckla avdelningen framåt,
– att ständigt sträva efter att bidra till avdelningen och företagets fortsatta tillväxt.

Vem är du?

Du brinner för förstklassig service. Att ha kunden i fokus är för dig helt självklart och du känner dig oerhört trygg med att dagligen ha tät kundkontakt per telefon och mejl. Kundservice gentemot norsktalande kunder har varit en röd tråd i din tidigare karriär och du har utvecklat en fingertoppskänsla för vad som krävs av dig i varje kundkontakt. Du har dessutom erfarenhet, eller ett stort intresse för, bank- och finansbranschen.

Du söker nu en arbetsplats där du vill kunna utvecklas långsiktigt, där du får chansen att visa vad du går för och premieras därefter. Samtidigt sätter du oerhört stort värde i arbetsglädje och god stämning, varför du alltid gör ditt yttersta för att bibehålla ett glatt humör och en positiv inställning i kontakten med både kunder och kollegor.

Aros Kapital verkar i en bransch där det ställs höga krav på professionalism, noggrannhet och etik, vilket efterlevs i både externa och interna relationer. Samtidigt värnar Aros om ett familjärt och varmt företagsklimat, där man ständigt strävar efter att bibehålla balansen mellan hög prestationsnivå och arbetsglädje.

Läs mer och ansök här

Vi ser fram emot din ansökan!

KREDITANALYTIKER

Heltid | Göteborgskontoret

Till Aros Kapital söker vi en driven och självständig kreditanalytiker med tidigare erfarenhet från kreditgivning till företag. Vi är ett kreditmarknadsbolag med stor tillväxt och stark entreprenörsanda som utmanar en traditionstyngd bransch. Du spelar en viktig roll i vår fortsatta tillväxtresa och vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt!

Som kreditanalytiker hos oss sköter du självständigt dina egna kundprocesser för företagsfinansiering. Du analyserar nya och befintliga kreditaffärer med ett fullt kundansvar vilket inkluderar:

– En inledande kontakt med kund och kreditbedömning.
– Förhandla affärsupplägg som föredras i kreditkommitté.
– Fortlöpande relation med kunden, kredituppföljning och administration.
– Vara med och driva interna processer för kredithantering och övriga projekt för verksamhetsförbättring.

Läs mer om rollen och ansök här

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

INKASSORÅDGIVARE

Heltid | Göteborgskontoret

Tjänsten som rådgivare innebär ett självständigt administrativt arbete varvat med kreditanalyser, beslut om rättsliga åtgärder och hantering av inkassoprocessen. Rollen är kommunikativ vilket innefattar mycket kontakt med kunder, gäldenärer och myndighet. Inkassoavdelningen hanterar Aros Kapitals samt våra uppdragsgivares förfallna fordringar och är den naturliga förlängningen till vårt produktområde Fakturaköp.

Inkassoavdelningen är i dagsläget ett litet effektivt team som står inför tillväxt och nu söker vi rätt person för resan. Vill du vara med från början och kunna påverka utvecklingen av inkassoavdelningen i en expansiv fas? Vi på Aros värdesätter driv, engagemang och att man ger det lilla extra. Som medarbetare hos oss får du vara en del av ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Vi tror att du som söker är utbildad ekonom eller har likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet inom inkasso eller finans. Vi söker dig som är självgående, driven och utåtriktad med god social kompetens. Vidare har du en stor känsla för service, kan fatta snabba beslut och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är resultat- och lösningsorienterad och duktig på att kommunicera.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning med start så snart som möjligt.

Skicka din ansökan till marcus.mansson@aroskapital.se

Vi ser fram emot din ansökan!

 


UTVECKLARE SOM VILL FÖRÄNDRA BRANSCHEN

Heltid | Löpande rekrytering

För Aros Kapital är IT en stor konkurrensfördel. Våra egenutvecklade system är helt centrala för att vi ska kunna leverera marknadsledande produkter och tjänster till våra kunder.

Utvecklingteamet är litet, tight och effektivt. Vi styr själva hur vi arbetar och vi planerar, kravsamlar och samordnar med resten av bolaget för att kunna göra stor skillnad och leverera mycket nytta på kort tid.

Som utvecklare ansvarar vi självklart för allt som har med våra system att göra, men vi är också inblandade i att forma arbetsprocesserna på bolaget så att vi på Aros jobbar smartare och mer automatiserat än våra konkurrenter.

För att kunna hålla högt tempo i utvecklingen krävs bra kvalitet på systemen. Parprogrammering, automatiserade tester och läsbar kod är en självklarhet. Vi har en slimmad deployprocess så att vi kan lägga tid på roligare saker, som att koda 🙂

På Aros värdesätts personlig drivkraft och ger man det lilla extra får man mycket tillbaka. Jobba hos oss och du kommer att vara omgiven av kollegor som vill vara riktigt duktiga på sitt jobb.

Det går bra för Aros och vi har mycket att göra, därför behöver vi din hjälp. Vill du hitta lösningar och skriva kod som gör skillnad har du kommit helt rätt!

// Utvecklingsteamet på Aros

Placeringsort: Örebro eller Göteborg

Tekniker:

  • .NET, C#
  • ASP.NET MVC / WebAPI
  • TypeScript
  • React
  • Entity Framework
  • SQL Server
  • Git
  • Visual Studio 2019 / Jetbrains Rider

Intresserad av att jobba hos oss? Kontakta oss på it@aroskapital.se