Jobba hos oss

Vi är ett entreprenörsdrivet företag som utmanar en traditionstyngd bransch. För att trivas hos oss ska du gilla högt tempo, brinna för att vinna och vara en positiv person som älskar utmaningar.

Lediga tjänster

 

Aros Kapital är ett finansbolag med kreditmarknadstillstånd och är anslutna till Riksgäldens insättningsgaranti. Vi erbjuder finansiella tjänster inom företagslån, fakturaköp, leasing, inkasso och juridik. Aros Kapital omsatte under 2018 över 158 miljoner kronor med ett resultat på 59 miljoner före skatt.

Vill du jobba på ett tillväxtbolag med snabba fötter som värdesätter entreprenörskap, innovation och stark personlig drivkraft? Vår inställning är att allt är möjligt. I utbyte får du vara en del av ett spännande företag i finansbranschen som fortsätter att expandera och förändra branschen.

 

KREDITANALYTIKER

Heltid | Göteborgskontoret

Till Aros Kapital söker vi en driven och självständig kreditanalytiker med tidigare erfarenhet från kreditgivning till företag. Vi är ett kreditmarknadsbolag med stor tillväxt och stark entreprenörsanda som utmanar en traditionstyngd bransch. Du spelar en viktig roll i vår fortsatta tillväxtresa och vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt!

Som kreditanalytiker hos oss sköter du självständigt dina egna kundprocesser för företagsfinansiering. Du analyserar nya och befintliga kreditaffärer med ett fullt kundansvar vilket inkluderar:

– En inledande kontakt med kund och kreditbedömning.
– Förhandla affärsupplägg som föredras i kreditkommitté.
– Fortlöpande relation med kunden, kredituppföljning och administration.
– Vara med och driva interna processer för kredithantering och övriga projekt för verksamhetsförbättring.

Läs mer om rollen och ansök här

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

INKASSORÅDGIVARE

Heltid | Göteborgskontoret

Tjänsten som rådgivare innebär ett självständigt administrativt arbete varvat med kreditanalyser, beslut om rättsliga åtgärder och hantering av inkassoprocessen. Rollen är kommunikativ vilket innefattar mycket kontakt med kunder, gäldenärer och myndighet. Inkassoavdelningen hanterar Aros Kapitals samt våra uppdragsgivares förfallna fordringar och är den naturliga förlängningen till vårt produktområde Fakturaköp.

Inkassoavdelningen är i dagsläget ett litet effektivt team som står inför tillväxt och nu söker vi rätt person för resan. Vill du vara med från början och kunna påverka utvecklingen av inkassoavdelningen i en expansiv fas? Vi på Aros värdesätter driv, engagemang och att man ger det lilla extra. Som medarbetare hos oss får du vara en del av ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Vi tror att du som söker är utbildad ekonom eller har likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet inom inkasso eller finans. Vi söker dig som är självgående, driven och utåtriktad med god social kompetens. Vidare har du en stor känsla för service, kan fatta snabba beslut och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är resultat- och lösningsorienterad och duktig på att kommunicera.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning med start så snart som möjligt.

Skicka din ansökan till marcus.mansson@aroskapital.se

Vi ser fram emot din ansökan!

 


UTVECKLARE SOM VILL FÖRÄNDRA BRANSCHEN

Heltid | Löpande rekrytering

För Aros Kapital är IT en stor konkurrensfördel. IT-systemen är helt centrala för att vi ska kunna leverera klockrena produkter och tjänster till våra kunder.

Vi på IT är ett litet, tight och effektivt team som ansvarar för allt från serverhårdvara till webbutveckling. Vi styr själva hur vi arbetar och vi planerar, kravsamlar och samordnar med resten av bolaget för att kunna göra stor skillnad och leverera riktigt mycket nytta på kort tid.

Som utvecklare ansvarar vi självklart för allt som har med våra system att göra, men vi är också väldigt inblandade i att forma arbetsprocesserna på bolaget så att vi på Aros jobbar smartare och mer automatiserat än våra konkurrenter.

För att kunna hålla högt tempo i utvecklingen krävs bra kvalitet på systemen. Parprogrammering, automatiserade tester och läsbar kod är en självklarhet. Vi har en slimmad deployprocess så att vi kan lägga tid på roligare saker, som att koda 🙂

På Aros värdesätts personlig drivkraft och ger man det lilla extra får man mycket tillbaka. Jobba hos oss och kommer du vara omgiven av kollegor som vill vara riktigt duktiga på sitt jobb.

Det går bra för Aros och vi har mycket att göra, därför behöver vi din hjälp. Vill du hitta lösningar och skriva kod som gör skillnad har du kommit helt rätt!

// Utvecklingsteamet på Aros

Placeringsort: Örebro eller Göteborg

Tekniker:

  • .NET, C#
  • ASP.NET MVC / WebAPI
  • TypeScript
  • Entity Framework
  • SQL Server

Intresserad av att jobba hos oss? Kontakta oss på it@aroskapital.se