Aros Kapital och Fortnox erbjuder nu snabba och enkla fakturaköp

Tidigare i år ingick kreditmarknadsbolaget Aros Kapital ett strategiskt samarbete med Fortnox och Nox Finans. Det senaste resultatet av samarbetet är Fortnox fakturaköp som sker direkt i företagets faktureringsprogram.

Tack vare samarbetet kan Fortnox kunder nu sälja fakturor med en knapptryckning och få betalt redan samma dag. Fakturaköpet är helautomatiserat och pengarna betalas ut direkt när fakturan är godkänd. Till skillnad från många konkurrenter finns inga bindningstider eller krav på antal sålda fakturor. Priset sätts efter risken i kundreskontran och hos fakturautställaren.

På Aros vill vi erbjuda företag så enkla och effektiva lösningar som möjligt. Genom vårt samarbete med Fortnox och Nox Finans ger vi kunderna möjlighet att öka sin likviditet, minska kreditrisken och låta pengarna arbeta för nya affärer, säger Aros Kapitals vd Daniel Güner.

Aros Kapital erbjuder sedan tidigare fakturaköp och andra typer av företagsfinansiering inom factoring, kredithantering, företagslån och inkasso. Enligt vd Daniel Güner är vi det enkla och snabba alternativet som hjälper företag att utvecklas.

Vi är entreprenörer precis som våra kunder och vi vill hjälpa företag framåt. Därför är vi extra glada över att samarbeta med företag som Fortnox och Nox Finans som har samma inställning som vi, avslutar Daniel Güner.