Linn Andersson – Ny produktionshandläggare

Publicerat den:

Denna vecka vill vi lyfta vårt senaste tillskott på Fakturaköp, säg hej till vår nya produktionshandläggare, Linn Andersson.

 

 Linn har nyligen återvänt hem till Sverige efter en tid i USA. Där hon har studerat Master International Business på Hult International Business School.

Linn har ett stort intresse för ekonomi och brinner för att skapa goda relationer.
Men sina tidigare erfarenheter inom koordination och kundrelationer har Linn varit ett grymt tillskott för vår fakturaköpsavdelning.

Hur har din första tid på Aros varit?

  • Det har varit otroligt lärorikt och jag lär mig fortfarande saker varje dag. Man utvecklas hela tiden och jag trivs väldigt bra i min roll som produktionshandläggare.
    Jag får möjlighet att jobba med det som intresserar mig samtidigt som jag hela tiden utvecklas och lär mig nya saker, säger Linn.

Hur kommer det sig att du valde Aros?

  • Aros är ett spännande tillväxtbolag där jag upplever att det finns möjlighet att påverka.
    Det är en härlig stämning på bolaget och mitt intryck är att alla faktiskt tycker det är roligt att gå till jobbet, säger Linn.

Avslutningsvis, vad saknar du mest ifrån Boston?

  • Deras iskalla vintrar, stekheta somrar och att kunna köpa islatte på Dunkin’ på väg till jobbet. 

Som nyanställd på Aros är det viktigt att man känner sig välkommen och får med sig vår kultur redan från start genom en obligatorisk introduktion där vi gemensamt går igenom våra värderingar, policys och mål. De nyanställda får chansen att lära känna Aros på djupet och ställa frågor.

Avslutningsvis vill hela Aros teamet tacka Linn för hennes insats hittills och ser fram emot hennes egen utveckling på bolaget.